Sunday, October 31, 2010

LiFe......Me.......EvErYtHiNg......

Salam buat semua.......
Ramai yg tanya nape lame da sy tak tulis blog.
Bukan pe, sy sgt la sibuk dgn program br opis ni ha.....
Rata2 kwn2 spjbt pun mperkatakn hal yg serupa. Tak dlm blog, dlm fb pun ade.
Tp, sy sikit sibuk bbanding kwn2 yg lain .........
:
:
:
:
:
:
maybe........
:
:
:
:
:
:
:
hahahahh.......
Coz depa bujang g.......... :) Balik rumah tak de yg nak d ulik mayangkan :D Ops! teman lelaki! Lupe plak sy........hm.......tp masih lg x serupa...... Coz teman lelaki dgn suami itu bbeza peranan nye ya......hahahah. Nak tahu kawen dulu! hihihi
Ade juga kawan2 yg suda kawen. Of course la kan....... Tak kan la sume bujang..... Walau klihatn serupa = sudah berumahtangga tp situasi ttp bbeza........hehheeh
Tak pe ar.....itu sume adelah life........ Mcm2 leh jadi dgn life stiap individu. Baik, buruk, suke, duke & mcm2 lagi la..... Kite merancang, Tuhan menantukn segala. Harap2nya apa yg tbaik Tuhan janjikan buat kita. Amin.......
Insya Allah shingga April nanti program ini saja la yg akan jd tumpuan sy. Lain2 tu ada tp da jatuh no 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10......... Sian la pulak kat keluarga yg tpaksa mengalah juga mengikut jadual sy. Asben pun tpaksa la tanya sy dulu utk plan apa shj. Takut btindih program nanti.
Sibuk tak sibuk la...... sblm program ini bjln lg, sy suda abiskn bnyk masa dpjbt. Balik pun lambat. Ade skali tu meeting tpaksa dbuat pd mlm hari & sy ngan asben buat kputusn utk tido kat rumah mentua krn sy pulang lewat mlm. Tentu2 saja sy tak bpeluang jumpa Damia krn dia sudah tido. Sian kan.... kat kami.........!hhhuhuu. Mentua pun cakap dia smpi tak sedar jam bape sy balik pd mlm tu.....
Ini baru pmulaan........ Dan apa jd bila program ini bjln slama 6 bulan! huhuhu bkhemah la sy ngan Damia merate tmpt nanti! huhuh. Walau program ni ramai yg mjayaknnya. Tp, once kita suda tlibat sama, tak bnyk....... sikit pun mesti mganggu. Mcm stiap saat / detik mesti tpkkn program ni. Smpikn nak tido mlm pun masih pk g.... dah bgn nak bancuh susu pun pk g......bgn pg nak mandi pun pk g... Kat opis p lg la.......kn.... hm.........
Bila tanya asben mcmana? Dia kate ok aje....... Hm, sume yg sy tanya pasti ok la. Tak de yg x ok. Terima kasih sayang........i luv u la....... Tp...............ade yg sy suke & x suke dgn jwpn tu.......
Tp, ini pilihn yg sy kena terima.....huhuhu. Sedapkn hati, sy pk sementara masih muda (muda lg kah?....hahahah) & Damia masih kecil lg. Ini la pun masanya tuk kerja keras sket. Nanti da tua, dtg plak ngan mood x mo keje. Anak plak da besar. Da tambah lg...(harapnya). Hm, memang la x de sy nak pk2 lagi da..... hahahah
Ole itu, untuk 6 bulan ini kpd sesiapa sj dsisi sy.......sy mintak ampun maaf jika tpaksa katakan tidak.......huhuhu. Sesungguhnya perkataan tu sgt sukar tuk sy lafazkn.....maaf ya.....

2 comments:

  1. kesian kat mummy. january nanti off 1 week

    ReplyDelete
  2. Ok sayang. Harap semuanya berbaloi2!

    ReplyDelete